Sylt Support

Sylt Support ondersteunt...

Als ondernemer wil je je kunnen focussen op je kernactiviteiten, je organisatie en je doelen. Voor alle overige bijkomende zaken is Sylt Support jouw ideale partner. Van administratie en personal assistants, van marketing communicatie en social media tot ontwerp; de specialisten in het team van Sylt Support bieden zakelijke ondersteuning op ieder gebied.
Onze kennis en ervaring zetten we in voor jouw bedrijf. Zo zijn wij eigenlijk een extra afdeling binnen jouw organisatie. Of je nu een startende ZZP-er bent, of een MKB-bedrijf met een lange staat van dienst, Sylt Support ondersteunt op de manier die past bij jou en jouw organisatie.

Ga naar de Sylt Support website.

De Westeinder Water Week is voor Sylt Support een prachtig evenement om te ondersteunen! Onze wortels liggen niet in Aalsmeer, maar inmiddels voelt het voor ons zowel zakelijk als privé als een warm thuis. Een gemeente waar wij ons graag voor inzetten, voor goede doelen, mooie projecten en zo ook voor de promotie van de Westeinderplassen met de organisatie van deze week. Daarom laten we iedereen uit de regio (en daarbuiten) graag zien wat een schitterend natuur- en recreatiegebied wij in Aalsmeer hebben met de Westeinderplassen, de eilanden, de havens en gezellige restaurants eromheen. Daarbij is verbinden en krachten bundelen iets wat wij graag doen; dat maakt het voor ons heel mooi om in de voorbereiding en gedurende de Westeinder Water Week te kunnen werken met de diverse enthousiaste bedrijven en organisaties en de events die zij tijdens de week organiseren.

logo sylt