Waterskiën en wakeboarden

Van juni 28, 2017 13:00 tot juni 28, 2017 21:00
Geplaatst door Robert Jan
Categorieën: Sport
Hits: 854

LET OP: In verband met de slechte weersvoorspelling gaat dit evenement helaas niet door.

 

Heb je dat altijd al eens willen waterskiën of wakeboarden maar kwam het er niet van? Grijp dan nu je kans! Tijdens de Westeinder Waterweek is er bij WSVA de mogelijkheid voor jong en oud om kennis te maken met de waterski- en wakeboardsport.

Woensdag 28 juni a.s. van 13.00 uur tot zonsondergang is er een NWWB gediplomeerd waterski-instructeurs met boot aanwezig voor iedereen die wil waterskiën of wakeboarden. Voor de mensen die nog nooit geskied of geboard hebben, is er naast de boot een ‘boom’ (een stang die je kunt vasthouden) wat het leren staan vergemakkelijkt. Sta-succes verzekerd!

Meld jezelf aan bij het clubhuis aan de Kudelstaartseweg 26 (surfeiland). Een waterski- of wakeboardsessie word aangeboden voor een kleine brandstofvergoeding. € 10.00 tot 16 jaar € 12.50 va. 16 jaar. (Normaal gesproken kost een rondje voor niet-leden € 12,50 tot 16 jaar of € 17,50 vanaf 16 jaar). Een sessie skiën of boarden duurt ongeveer 12 minuten.
De vereniging heeft eigen materialen zoals waterski's, wakeboards, zwemvesten en wetsuits die gratis gebruikt mogen worden. WSVA heeft ook een banaan voor vijf personen, bij voldoende aanmeldingen kan daar ook mee gevaren worden. (€ 5,00 p.p.) De WSVA heeft iedere woensdagavond (in het waterskiseizoen) vanaf 19 uur de clubavond. Heb je interesse in vaker skiën of boarden? Kom eens langs of kijk op de vernieuwde website: www.wsva.nl of Facebook: https://www.facebook.com/WaterskiverenigingAalsmeer Voor vragen kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..